Logotyp för Ånge Fastigheter

ÅFA avyttrar fastighet i Alby

ÅFA är ett av Ånge kommun helägt fastighetsbolag med marknadsledande position i Ånge kommun. ÅFA avyttrar fastigheten Ovansjö 1:96 fd Alby Skola.

Fastigheten ligger i Alby, väster om Ånge, där flera industrier finns och där nya etableringar planeras. Bland annat den vätgasanläggning som RES Renewable Norden avser utveckla. Fastigheten innehåller ca 1 450 m2 kommersiella lokaler. Köpare är Ovansjö 1:86 AB. Köpeskillingen är 1,7 mkr. Köparen tillträder fastigheten 30 april 2024.

Alby Skola

- Avyttringen är en del i ÅFAs arbete med att renodla och succesivt förädla bolagets fastighetsbestånd säger Patrik Jonasson VD ÅFA.

- För oss är detta det första förvärvet i Ånge kommun och det ger oss en möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa med allt positivt som händer i kommunen. Vi ser fram emot att vara med och bidra till denna gröna omställning där Ånge kommun verkligen ligger i framkant säger Krister Lind , Ovansjö 1:86 AB

För ytterligare information, kontakta gärna:

Patrik Jonasson, VD ÅFA
Telefon: 0690-250 380
E-post: patrik.jonasson@afaange.se

Krister Lind VD, Ovansjö 1:86 AB
Telefon: 073 03 58 723
E-post: krister.lind@totalprojektnorr.se